Maç Sonrası Büyük Kaos!

TFF 1’inci Lig’e yükselme yarı final ilk maçında Iğdırspor, sahasında Kastamonuspor ile karşılaştı. Orta hakemliğini Emre Kargın’ın yaptığı maçta Iğdırspor, 18’inci dakikada Mert Örnek ile 1-0 öne geçti. 38’inci dakikada Halil İbrahim Sönmez takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Maçın ikinci yarısında konuk ekip Kastamonuspor, 62’nci dakikada Samed Ali Kaya’nın attığı golle skoru 2-1’e taşıdı. 81’inci dakikada Iğdırspor’dan Burak Bekaroğlu ile Kastamonuspor’dan Samed Ali Kaya kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın 88’inci dakikasında Kastamonuspor’dan Oğuz Yılmaz, hakem Emre Kargın’dan gördüğü kırmızı kartla takımını 9 kişi bıraktı. Son dakikaları gergin bir havada geçen maçı Iğdırspor, 2-1 kazanmayı başardı.

MAÇ SONRASI GERGİNLİK

Maç sonrası otobüsle kalacakları otele dönen Kastamonuspor kafilesiyle Iğdırspor taraftarları arasında tartışma yaşandı. Kastamonusporlu futbolcu ve teknik heyet, Hürriyet Caddesi’nde Iğdırspor taraftarlarıyla kavga etti. Çıkan olaylarda bir komiser, başına aldığı darbe ile yaralandı. Olayın yaşandığı otelin önüne güvenlik güçleri ve TOMA sevk edildi.

Polislerin müdahalesi sonucu taraflar ayrıldı. Konuk ekip kalacağı otele girerken, olay yerine gelen Iğdırspor Kulüp Başkanı ve AK Parti Milletvekili Cantürk Alagöz, taraftarları uyararak dağılmalarını istedi. Başkan Alagöz’ün uyarıları üzerine taraftarlar bölgeden ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx