Yıldırım’da bayram erken geldi

Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerini de unutmayan Yıldırım Belediyesi, 10 bin ilçe sakinine bayramlık hediye ediyor.

Mimarsinan Mahallesi’ndeki “Bayram Mağazası’nda çocukların sevincine ortak olan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan’ı tamamlamanın huzurunu yaşıyoruz. “Ramazan Paylaşmak’tır düsturu ile bir ay boyunca hemşehrilerimizle, dostlarımızla gönül sofralarımızı, dualarımızı, muhabbetlerimizi paylaştık” dedi.

Yıldırım’ı dayanışma ve paylaşma şehri olarak tasavvur ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “İnsanı merkeze alan bir yaklaşım ile herkesin mutlu ve huzurlu olduğu, kimsenin kendisini yalnız hissetmediği bir Yıldırım için çalışıyor, gönülden gönüle köprüler kuruyoruz.

Bu kapsamda Ramazan ayında da hemşehrilerimize dokunacak, onları mutlu edecek işler yapmaya özen gösterdik. Hayırseverlerimizin de destekleri ile hizmete açtığımız giyim mağazamız sadece bir yardım noktası değil, paylaşmanın da adresi. Ramazan Bayramı öncesi binlerce ihtiyaç sahibi hemşehrimize bayramlık hediye ettiğimiz mağazamızda ziyaretçilerimiz, tıpkı çarşıda bir mağazada alışveriş yaparak kazağından ayakkabısına, ceketinden pantolonuna kadar gönlünce bayramlıklarını seçti. Tüm yaş gruplarının faydalanabileceği şekilde hazırladığımız mağazamız bayrama kadar Yıldırımlı ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize hizmet verdi.

Yıldırım sosyal belediyecilikle büyüyen mutlu bir aile. İhtiyaç sahipleri ve yardımsever hemşehrilerimiz arasında gönül köprüsü kurarak hem yürekleri hem de bedenleri ısıtmaya devam edeceğiz. Hayırseverlerimizin de desteği ile oluşturduğumuz mağazamızda 10 bin hemşehrimize bayramlık hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Trump duyurdu: İsrail 60 günlük ateşkes önerisini kabul etti

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in 60 günlük geçici ateşkes önerisini kabul ettiğini ve Katar ile Mısır’ın Hamas’a nihai teklifi ileteceğini açıkladı. Trump, “Savaşı sona erdirmek için tüm taraflarla çalışacağız” dedi.

Progress MS-29 uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan ayrıldı

Roscosmos, Progress MS-29 kargo aracının Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (UUİ) ayrıldığını bildirdi.

Şehrin ve sektörün kaderini belirleyecek! Türkiye’nin en önemli santrallerinden biri kapanmayla karşı karşıya

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Soma Termik Santrali’nin, on yıldır işletmesini üstlenen Konya Şeker’in biriken borçları ve yerine getirilmeyen yükümlülükleri nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirtti.

Bisikletten düşen 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bisikletten düşen Yusuf Mahir Bulut (10), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yusuf’un, cenazesi otopsi işlemleri için Gebze Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

İliç maden faciasında sanıklar beraat talep etti

9 kişinin hayatını kaybettiği İliç maden faciasının 2. duruşması bugün görüldü. Tutuklu 9 sanık tahliyesini talep etti

Düğün konvoyuyla yolu kapattılar! Tepki gösterenlere böyle saldırdılar

Esenyurt’ta düğün konvoyunun yolu kapatması nedeniyle çıkan tartışmada, bir ticari aracın camları kırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.