Tekirdağ’da yoğun karda mahsur kalan araçları ekipler kurtardı

Hayrabolu’da Yoğun Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, kırsal mahallelerde ulaşımı aksattı.

İHA’nın haberine göre; bazı sürücüler araçlarıyla yolda mahsur kaldılar.

Olay yerine sevk edilen ekipler, iş makineleriyle müdahale ederek araçları bulundukları yerden çekmeyi başardılar.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

6 Şubat depremlerinde 18 vatandaşı kurtaran Kahraman Köpek Killian hayatını kaybetti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat 2023’teki depremlerde İsveç’ten gelen yardım ekibinde bulunan ve 18 kişinin hayatını kurtaran Kahraman köpek Killian hayatını kaybetti

Ataşehir’de 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı

İstanbul Ataşehir’de 5 katlı bir binanın çatısında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

CHP’li Erhan Adem’den THK’nın yangın söndürme uçaklarını satışa çıkarmasına tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Türk Hava Kurumu’na (THK) ait yangın söndürme uçaklarının satışa çıkarılmasına tepki gösterdi. Adem, “Yıllarca ‘uçmaz’ denilen, ‘hurda’ yaftasıyla gözden düşürülen o uçaklar, şimdi milyon dolarlık etiketlerle satışa sunuluyorsa; mesele teknik değil, siyasidir. Demek ki uçuyorlardı da, siz indirdiniz. Satılan bir uçak değildir, satılan gökyüzüdür. Susturulan bir kurum değildir, halkın hafızasıdır” dedi.

AKP’den kritik ‘yeni anayasa’ çalıştayı: Açıklamada ‘4 soru’ ve tek çağrı

Siyasetin gündemindeki “yeni anayasa çalışmaları” için partilerden farkı açıklamalar gelirken, AKP cephesi dördüncü ‘Yeni Anayasa Çalıştayı’nı düzenledi. Çalıştayın ardından yapılan açıklamada ise 4 soru ve bir de çağrı yer aldı.

Karanlık ağa küresel operasyon! Örgüt liderinin cüzdanı 1 milyar euro değerinde

Avrupa ve Kuzey Amerika’da yürütülen uluslararası bir operasyonla, Rusya merkezli büyük bir siber suç ağı çökertildi. Aralarında Qakbot, Danabot ve Conti gibi siber çetelerin liderlerinin de bulunduğu 20 şüpheli hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Saldırıların dünya çapında 300 binden fazla bilgisayarı hedef aldığı ortaya çıktı.

Bursa’da otomobil şarampole yuvarlandı: Yaralılar var

Bursa’da otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 5 kişi yaralandı.