Sniper Elite 4 iPhone, iPad ve Mac’lere Geliyor

Rebellion tarafından yedi yaşındaki Sniper Elite 4 oyununun bu yılın sonlarında iPhone, iPad ve Mac’ler için satışa çıkacağını duyurdu. Oyunun ilk olarak 2017 yılında Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için duyurulmuştu.

Geliştirici, oyunu hareket halinde oynamak istiyorsanız iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerine ihtiyacınız olacağı belirtiliyor. Ayrıca oyun, Apple M1 işlemci kullanan herhangi bir iPad veya Mac ile de çalışabilecek.

Rebellion’in açıklaması şu şekilde: “Dünya çapında 30 milyondan fazla oyuncuyla Rebellion’ın ödüllü, BAFTA adayı taktiksel nişancı oyunu, bu tatil sezonunda iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile M1 çipi veya daha yenisine sahip tüm iPad veya Mac’lerde oynanabilecek. Efsanevi keskin nişancılar artık Nazileri avuçlarının içinde alt edebilirler.”

Sniper Elite 4, 1943 İtalya’sında 2. Dünya Savaşı’ndaki bir keskin nişancının hikayesi etrafında dönüyor. Oyunda Karl Fairburne rolünü üstleniyorsunuz ve yeni bir Nazi tehdidini yenmek için tarihi silahları kullanıyorsunuz. Oyunun uzun süreli oyuncuların hatırlayacağı en iyi özelliklerinden biri, mermilerle vurulan düşmanların iç görüntüsünü görüntüleyen ve daha fazla sürükleyicilik sağlayan bir ‘X-ışını Öldürme Kamerası’na sahip olması.

Oyun, Apple cihazlar arasında çapraz kayıt özelliğini desteklerken, dokunmatik veya kontrol cihazı desteği de sunacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx