Muş’ta yaşanan tipide 50 araçta 300 kişi mahsur kaldı

Muş-Bingöl kara yolunun 45’inci kilometresindeki Gedik rampasında araçlar, fırtına ve tipi nedeniyle dün gece yolda kaldı. İhbar üzerine bölgeye Muş Karayolları 113’üncü Şube Şefliği ekipleri sevk edildi. Ekipler iş makineleriyle yolu açtı, yaklaşık 5 saat bölgede mahsur kalan 50 araçtaki 300 kişi kurtarıldı. Bölgeye giden Kızılay ekipleri araçlarda bulunanların gıda ihtiyacını karşıladı. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte araçlar da hareket etti.

Öte yandan Erzurum’da da gece yarısı başlayıp sabaha kadar devam eden kar yağışı, tipi şeklinde etkili oldu. Vatandaşlar sabah iş yerine gitmek için araçlarının üzerine yağan karı temizledi. Büyükşehir Belediyesinin karla mücadele ekipleri de kapanan yüzlerce köy yolu ile kent merkezindeki çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Related Posts

İznik’te otomobil ile TIR çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Bursa’nın İznik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Şam’da kilisede patlamada: Çok sayıda ölü var!

Şam’da kilisede patlamada: Çok sayıda ölü var!

Özgür Özel’den Selim İmamoğlu hakkındaki iddialara sert açıklama: İnsanların haysiyetiyle oynanır mı?

Özgür Özel’den Selim İmamoğlu hakkındaki iddialara sert açıklama: İnsanların haysiyetiyle oynanır mı?

15 göçmen kaçakçısı yakalandı

Ülke genelinde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçe yönelik düzenlediğimiz denetimlerde 15 göçmen kaçakçısı yakalandı.

Çocuk düşmanı İsrail ve PKK

BM’nin yayınlanan son raporunda iki terör örgütü İsrail ve PKK, çocuklara yönelik en fazla şiddet uygulayan taraf olarak kara listede yer aldı. Raporda, iki terör yapısına, çocukları öldürmek, şiddet uygulamak ve askere almak suçlamasında bulunuldu.

Bursa’da onlarca fabrika işçisi hastanelik oldu

Bursa’da öğlen yedikleri yemekten zehirlenen 30 fabrika işçisi hastaneye kaldırıldı.