Milas kovboyları sokakları birbirine kattı yakalandı

Milas Burgaz Mahallesi’nde Motosiklet Üzerinde Ateş Edilmesine İlişkin Şüpheliler Yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Burgaz Mahallesi’nde akşam saatlerinde motosiklet üzerinde seyir halinde iken çevreye rast gele ateş eden kişiler korku ve heyecan yaşanmasına neden oldu. Vatandaşların Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yoğun telefon şikayeti üzerine ekipler onlarca saat Mobese kamerasını izleyerek kişileri tespit etti.

Olay sonrasında polis ekipleri, şüphelileri evlerine baskın düzenleyerek yakaladı. Ayrıca olayda kullanılan silaha da el konuldu. Şüphelilerin sorgulamalarının devam ettiği belirtildi ve ilerleyen süreçte adli makamlara sevk edilecekleri öğrenildi.

Related Posts

Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan icralık oldu!

Pınar Altuğ ile evliliğinin ardından ticarete atılan ünlü oyuncu Yağmur Atacan karşılıksız çek suçlamasıyla karşı karşıya. Atacan’ın sahibi olduğu şirket hakkında icra takibi başlatıldığı öğrenildi.

AKP’li Hulusi Akar’ın acı kaybı

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İzmir’de, hayatını kaybeden kayınvalidesi Türkan Samur’un (98) cenaze törenine katıldı.

Son dakika… Ege’de 6.0 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi’nde Richter ölçeğine göre 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Muğla’nın Datça ilçesine 166 kilometre mesafede kaydedilirken, İzmir ve çevre illerde de hissedildi. Yunanistan ise depremin Girit Adası’nda meydana geldiğini ve 6,2 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.

Kuzey Kore’de donanma töreninde skandal kaza! Kim buna çok sinirlendi

Kuzey Kore’den yapılan açıklamada, önceki gün yeni bir savaş gemisinin denize indirilmesi töreni sırasında “ciddi bir kaza” meydana geldiği bildirildi. Gelen haberlerde ülkenin lideri Kim Jong-un’un bunu tolere edilemeyecek bir “suç eylemi” olarak …

Zaharova, Zelenskiy’nin Güney Afrika gezisini ti’ye aldı: Turneye çıktı

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Vladimir Zelenskiy’nin Güney Afrika Cumhuriyeti’ne yaptığı ziyaretin amacına ilişkin olarak, “Turneye çıktı” diyerek alay etti.

İsmail Kılıçarslan’dan Linet’e kalkan olan Naci Bostancı’ya tepki: Kimse bize ‘kabileci’ demeye cüret edemez

Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan, İsrailli şarkıcı Linet’in konserinin iptal edilmesine tepki gösteren AK Parti eski Milletvekili Naci Bostancı’yı ve kendilerine yönelik sarf ettiği ‘kabileci’ sözlerine sert çıktı. “Çünkü bize ‘antisemit’ diyebilecek cesareti yok; o kadar korkak ki” diyen Kılıçarslan, “Sana mı kaldı? Siyonist öfkeye karşı öfkeyi savunmak AK Parti’nin eski grup başkan vekiline düşmedi.” diye konuştu. “Gazze için bir tweetin, açıklaman, yazın bile yok.” diyen Kılıçarslan, “Bizi bu davadan Naci Bostancı bile vazgeçiremez. Belki biri sesimizi duyar da şu adamı görevden alır” ifadelerini kullandı.