Lord of the Rings: War of the Rohirrim görüntüleri yayınlandı

Annecy Animasyon Festivali’nde, Warner Bros. ve New Line, The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim filminden yaklaşık 20 dakikalık bir görüntü gösterimi yaptı ve filmle ilgili heyecan verici bir duyuru yaptı. Bu duyuru, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinin Oscar ödüllü yaratıcıları Peter Jackson ve Fran Walsh’un filmin yürütücü yapımcıları olarak projeye katıldıklarıydı.

War of the Rohirrim’in yönetmeni Kenji Kamiyama, etkinlikte Gollum’u oynayan ve yeni live-action film The Hunt for Gollum’u yönetecek olan Andy Serkis ile birlikte sahne aldı. Yeni görüntüler halka açık bir şekilde yayınlanmadı ve sunumdan sızmış gibi görünmüyor. Ancak, katılımcılar görüntüler hakkında bazı detaylar paylaştı. Bu detaylar arasında, Brian Cox’un canlandırdığı Helm Hammerhand’in bir adamı yumruklayarak öldürdüğü sahne de var.

Film, Bilbo’nun Tek Yüzüğü bulmasından yaklaşık 200 yıl önce geçiyor ve izleyicilere Prenses Hera (Gaia Wise) ve Kral Helm Hammerhand (Cox) karakterlerini tanıtıyor. Canlı aksiyon Yüzüklerin Efendisi serisinde Eowyn’i oynayan Miranda Otto, War of the Rohirrim’de bu karaktere seslendirme yaparak geri dönüyor.

Variety’ye göre, Serkis, Yüzüklerin Efendisi hayranlarının War of the Rohirrim için “çıldıracağını” söyledi. Film, bu Aralık ayında sinemalarda gösterime girecek.

Seslendirme kadrosunda ayrıca Lorraine Ashbourne (Bridgerton), Yazdan Qafouri (I Came By), Benjamin Wainwright (World on Fire), Laurence Ubong Williams (Gateway), Shaun Dooley (The Witcher), Michael Wildman (Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw), Jude Akuwudike (Beasts of No Nation), Bilal Hasna (Sparks) ve Janine Duvitski (Benidorm) bulunuyor.

Diğer Yüzüklerin Efendisi haberlerine göre, Ian McKellen, The Hunt for Gollum filmi yapılırken hala hayatta olursa Gandalf rolüne geri döneceğini belirtti. Ayrıca, TV dizisi The Rings of Power, Ağustos ayında ikinci sezonuyla geri dönüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx