Kocaeli Zabıtası’ndan yangın tüpü fiyatlarına sıkı denetim

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli’deki Zabıta ekipleri, Bolu’da meydana gelen otel yangını sonrasında yangın söndürme malzemelerinde artan fiyatlar konusunda denetim başlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Bolu Kartalkaya’da yaşanan yangın felaketinin ardından yangın tüpleri ve diğer yangın söndürme malzemelerinde artan fiyatlar üzerine harekete geçti. Zabıta ekipleri, bu ürünleri satan işletmeleri sıkı denetim altına aldı.

Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetim yapan Zabıta ekipleri, yangın battaniyeleri, yangın söndürücü spreyler ve duman dedektörleri gibi ürünlerin Kartalkaya’daki yangın öncesinde ve sonrasındaki fiyatlarını karşılaştırarak olası fahiş fiyat artışlarını kontrol ediyor.

Related Posts

ODTÜ mezuniyetine ’19 Mart’ ve ‘diploma’ pankartları damga vurdu

ODTÜ mezuniyet törenine, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iptal edilen diploması ve ’19 Mart’ sürecine ilişkin pankartlar damga vurdu.

Samsun’da yangın çıkan daire küle döndü

Samsun’da bir binanın en üst katındaki dairede çıkan yangın söndürüldü.

AKP’den ‘kalp’li paylaşım: Erdoğan’ın konuşması sonrası Emine Erdoğan gözyaşlarını tutamadı

Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın Kızılcahamam konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı. O anları AKP’nin resmi X hesabı ‘kalp’ emojisi ile paylaştı.

Son dakika… Terör örgütü PKK silah bıraktı: İlk açıklama geldi

Son dakika haberi… Terör örgütü PKK, 41 yıllık silahlı faaliyetlerine bugün yapılan törenle son verdi. Irak’ın Süleymaniye kırsalında gerçekleşen ilk silah bırakma töreni için DEM Parti heyeti de bölgeye gitti. Silah bırakma 11.50 itibarıyla tamamlandı. Örgütten bir son dakika açıklaması geldi.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

Somali’deki askeri eğitim kampında intihar saldırısı

Somali’nin başkenti Mogadişu’da Jaalle Siyaad Askeri Eğitim Kampı’na bombalı intihar saldırısı gerçekleştirildiği açıklandı. Somali Savunma Bakanlığı, intihar saldırısına karşılık verdiklerini bildirdi.