Kenyalı kadın Konya’da intihar etti

Konya Valiliği Açıkladı: Yabancı Kadın Şahıs İntihar Etti

Konya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Selçuklu ilçesinde 3 Mayıs 2025 tarihinde meydana gelen kasten yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarıyla ilişkili olarak Kenya uyruklu G.W.N isimli kadın şüpheli hakkında işlem başlatıldı. Kadın şahıs, 4 Mayıs 2025 tarihinde saat 11.05 civarında Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi’ne teslim edildi.

İşlemlerinin ardından, kadın şahıs saat 11.40 civarında odasında intihar girişiminde bulundu ve tüm sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.

Related Posts

HDF’den CHP lideri Özel’e ‘geçmiş olsun’

Sosyaldemokrat Halk Dernekleri Federasyonu (HDF), saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel’ için “geçmiş olsun” mesajı yayımladı.

CHP’li Gül Çiftci: ‘Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül hakkında suç duyurusunda bulunulacak’

İktidara yakınlığıyla bilinen Yenişafak’ın yazarı İbrahim Karagül’ün Özgür Özel’e yönelik saldırı sonrası yaptığı paylaşım hakkında suç duyurusunda bulunulacak.

Erdoğan, KKTC dönüşü uçakta konuştu… CHP’ye ‘otobüs’ tepkisi: ‘İşi polisin üzerine otobüs sürmeye kadar vardırdılar…’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs dönüşü uçakta yaptığı açıklamada “Göz göre göre soykırım suçu işlerler dünya sessiz kalır. Bu ‘sessizlik sarmalı’ artık son bulmalıdır. Bilinmelidir ki; dünya İsrail’den büyüktür” ifadelerini kullandı. Erdoğan, Ankara’da CHP otobüsünün polislerin üzerine sürüldüğünü iddia ederek, CHP’ye yüklendi. Erdoğan ayrıca kentsel dönüşüme ilişkin de mesajlar verdi.

Kayseri’de nesli tükenmekte olan balaban kuşu görüldü

Kayseri’de nesli tükenmekte olan balaban kuşu bulan vatandaşlar, kuşu tedavisi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Suriye: Türkiye’den elektrik ithalatı için anlaşma imzalanacak

Suriye Enerji Bakanı El-Beşir, ülkesinin Türkiye’den elektrik ithal etmek için yakın zaman içinde bir anlaşma imzalayacağını söyledi.

Malatya’da 10 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışan küçük bir çocuğa otomobil çarptı. Çarpma sonucu 10 yaşındaki çocuk yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir