İzmir’de Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

İzmir’de Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

İzmir’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 3 otomobil karıştı ve 2 kişi hafif yaralandı.

Olay, Konak ilçesi Mürselpaşa Bulvarı’nda gerçekleşti. İ.S.S. tarafından kullanılan 35 CJF 169 plakalı araç, E.İ. yönetimindeki 35 AZ 5603 plakalı otomobil ve Y.T’nin kullandığı 34 KEE 261 plakalı aracın karıştığı kazada, şans eseri 2 kişi hafif yaralandı.

Kazanın etkisiyle 35 CJF 169 plakalı araç, yol kenarındaki elektrik trafosunu devirerek devrildi. İ.S.S. ve yanındaki kişi, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ambulans ile yaralılar hastaneye sevk edilirken, İ.S.S. tedavi için kabul edildi ancak diğer yaralı hastaneye gitmeyi reddetti.

Trafik akışının aksamaması için kontrollü bir şekilde sağlanan ulaşım, araçların kaldırılması ile normale döndü.

Related Posts

Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan icralık oldu!

Pınar Altuğ ile evliliğinin ardından ticarete atılan ünlü oyuncu Yağmur Atacan karşılıksız çek suçlamasıyla karşı karşıya. Atacan’ın sahibi olduğu şirket hakkında icra takibi başlatıldığı öğrenildi.

AKP’li Hulusi Akar’ın acı kaybı

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İzmir’de, hayatını kaybeden kayınvalidesi Türkan Samur’un (98) cenaze törenine katıldı.

Son dakika… Ege’de 6.0 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi’nde Richter ölçeğine göre 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Muğla’nın Datça ilçesine 166 kilometre mesafede kaydedilirken, İzmir ve çevre illerde de hissedildi. Yunanistan ise depremin Girit Adası’nda meydana geldiğini ve 6,2 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.

Kuzey Kore’de donanma töreninde skandal kaza! Kim buna çok sinirlendi

Kuzey Kore’den yapılan açıklamada, önceki gün yeni bir savaş gemisinin denize indirilmesi töreni sırasında “ciddi bir kaza” meydana geldiği bildirildi. Gelen haberlerde ülkenin lideri Kim Jong-un’un bunu tolere edilemeyecek bir “suç eylemi” olarak …

Zaharova, Zelenskiy’nin Güney Afrika gezisini ti’ye aldı: Turneye çıktı

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Vladimir Zelenskiy’nin Güney Afrika Cumhuriyeti’ne yaptığı ziyaretin amacına ilişkin olarak, “Turneye çıktı” diyerek alay etti.

İsmail Kılıçarslan’dan Linet’e kalkan olan Naci Bostancı’ya tepki: Kimse bize ‘kabileci’ demeye cüret edemez

Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan, İsrailli şarkıcı Linet’in konserinin iptal edilmesine tepki gösteren AK Parti eski Milletvekili Naci Bostancı’yı ve kendilerine yönelik sarf ettiği ‘kabileci’ sözlerine sert çıktı. “Çünkü bize ‘antisemit’ diyebilecek cesareti yok; o kadar korkak ki” diyen Kılıçarslan, “Sana mı kaldı? Siyonist öfkeye karşı öfkeyi savunmak AK Parti’nin eski grup başkan vekiline düşmedi.” diye konuştu. “Gazze için bir tweetin, açıklaman, yazın bile yok.” diyen Kılıçarslan, “Bizi bu davadan Naci Bostancı bile vazgeçiremez. Belki biri sesimizi duyar da şu adamı görevden alır” ifadelerini kullandı.