İsrail: İslami Cihad üyesi bir kişiyi tehdit oluşturduğu için öldürdük

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi Üyesini Öldürdü

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi üyesi olduğu iddia edilen bir kişiyi “tehdit oluşturduğu” gerekçesiyle öldürdüğünü duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İslami Cihad Hareketi mensubu olduğu iddia edilen bir kişinin öldürüldüğü ve kuzeye gitmek isteyen bazı gruplara ateş açıldığı belirtildi.

Ateşkese Rağmen Saldırılar Devam Ediyor

Hamas ile varılan ateşkes ve esir takası anlaşması çerçevesinde İsrail’in saldırıları durdurması ve zorla yerinden edilen Filistinlilerin Gazze’nin kuzeyine dönmesine izin vermesi gerekiyordu. Ancak, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde açtığı ateş sonucunda bir Filistinlinin öldüğü bildirildi.

Related Posts

Kavşakta feci kaza: 2’si ağır 7 yaralı

Safranbolu’da kavşakta çarpışan otomobillerden biri devrildi. Kazada 7 kişi yaralandı.

Bengisu Avcı, Ocean’s 7’de Kuzey Kanalı’nı başarıyla geçti

İskoçya arasındaki 13 derecelik suda 10 saatten fazla tam 41.2 kilometre kulaç atan Bengisu Avcı, Ocean’s 7 meydan okumasında altı parkur geçen ilk Türk oldu.

Bakan Kurum: “300 bininci konutumuzun anahtarını Malatya’da teslim edeceğiz”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya kent merkezinde yapımı süren Bakırcılar Çarşısı’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Vietnam’da Tekne Faciası: 27 Ölü

Halong Körfezi’nde fırtına nedeniyle alabora olan teknede 27 kişi hayatını kaybetti.

Stockholm’de Gazze Protestosu

İsrail’in Gazze’deki saldırıları, Stockholm’de kitlesel protestolarla karşılandı.

Özgür Özel tüm AKP’lilere çağrı

Özel, “Bütün Adalet ve Kalkınma Partilileri, Atatürk’ün kurduğu baba ocağına, CHP’ye üye olmaya davet ediyorum. AK Parti’nin üyelerini Türkiye’yi yoksulluğa, işsizliğe, gençleri umutsuzluğa iten partiden ayrılıp, baba ocağına dönmeye davet ediyorum” çağrısını yaptı.