Hurdalık deposunda korkutan yangın

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nde Hurda Deposunda Yangın Çıktı

Akhisar ilçesinde bulunan Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nde bir hurda toplama işletmesine ait açık hava deposunda öğle saatlerinde korkutucu bir yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve yangın, ekiplerin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangına müdahale eden 3 itfaiye eri yoğun dumandan etkilendi ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yangının ilk belirlemelere göre, hurdalık alandaki yanıcı ve plastik içerikli atıkların tutuşmasıyla meydana geldiği düşünülmektedir. Gece boyunca süren çalışmalar sonucunda yangının tamamen söndürülmesi ve çevredeki işletmelere zarar vermemesi için gereken önlemlerin alınması sağlandı.

Related Posts

Hatay’da şehit olan iki asker son yolculuklarına uğurlandı

Hatay’da yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı hastanede şehit olan Er Hayrullah Hamit Karaman’ın cenazesi İstanbul’da, Er Semih Erdoğan’ın cenazesi ise Giresun’da toprağa verildi.

AKP Genel Merkezi’nden Külliye’ye yürüyüş

Türkiye ve birçok ülkede terör örgütü olarak kabul edilen Hizb ut-Tahrir’e yakınlığıyla bilinen Köklü Değişim, Ankara’da AKP Genel Merkezi’nden başlayan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde sona eren bir yürüyüş düzenleyecek.

Orman yangınları: 33 ilde 21 kişi tutuklandı

Adalet Bakanı Tunç, 33 ilde 26 Haziran’dan bu yana yangınlarla ilgili sürdürülen adli soruşturmalarda hakkında işlem yapılan 97 şüpheliden 21’inin tutuklandığını 47’si hakkında adli kontrol kararı verildiğini açıkladı.

Gazze’ye yardım için yola çıkan Handala gemisi kritik noktayı geçti

Gazze’ye insani yardım ulaştırma amacındaki Handala gemisinin, Madleen gemisine müdahale edilen noktayı geçtiği bildirildi.

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye sosyal medya üzerinden yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin MHP’nin X hesabından paylaşılan açıklamasına yorum yaptı.

Yeni krizin çanları: Tayland ve Kamboçya neden savaşıyor?

Güneydoğu Asya’da Tayland-Kamboçya sınırındaki askeri çatışmalarda siviller hayatını kaybetti, binlerce kişi yerinden edildi. Peki iki ülke arasındaki savaş nasıl başladı?