Firari hükümlü buzdolabında yakalandı

Diyarbakır’da Firari Hükümlü U.P. Buzdolabında Yakalandı

Diyarbakır Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve JASAT tarafından arananların yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında, “çocuğu kasten öldürmek” ve “kasten yaralama” suçlarından 14 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü U.P.’nin yakalanması gerçekleştirildi.

Yeniköy Mahallesi’nde bulunan adrese düzenlenen operasyon neticesinde, buzdolabında saklanan U.P. ekipler tarafından yakalanarak işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderildi.

Related Posts

İliç maden faciasında sanıklar beraat talep etti

9 kişinin hayatını kaybettiği İliç maden faciasının 2. duruşması bugün görüldü. Tutuklu 9 sanık tahliyesini talep etti

Düğün konvoyuyla yolu kapattılar! Tepki gösterenlere böyle saldırdılar

Esenyurt’ta düğün konvoyunun yolu kapatması nedeniyle çıkan tartışmada, bir ticari aracın camları kırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Trump’ı Ukrayna’da üzecek haber: Rusya ele geçirdi!

ABD Başkanı Trump’ın, Ukrayna’ya askeri yardım için ön koşul haline getirdiği, “maden sahalarını ABD’ye açma“ anlaşmasına büyük darbe vuruldu. Rusya, Güneydoğu Ukrayna’daki Avrupa’nın en büyük Lityum madeninden birini ele geçirdi. Donbass bölgesindeki Shevchenko’da bulunan maden alanı 40 hektar ve 13.8 milon tom lityum içeriyor. Bu da yaklaşık 96 bin 200 tonluk saf lityuma eşdeğer bir bölüm.

İngiltere’de düzenlenen dünyaca ünlü Glastonbury Festivali’nde “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atıldı

İngiltere’de düzenlenen dünyaca ünlü Glastonbury Festivali’nde “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atıldı

Antalya halı tarlasına döndü

Antalya’da araziler, yazın kavurucu sıcağında halı tarlasına dönüşüyor. Türkiye’nin dört bir yanından toplanan, güneşe serilerek solgun ve pastel tonlara büründürülen halılar, başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. 100 yıl önce dokunmuş koleksiyon değeri taşıyan nadide halılar ise 8 bin dolara kadar alıcı buluyor.

Tokat’ta otomobilin bariyerlere çarptı: 8 kişi yaralandı

Tokat’ta otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı.