Erzincan Jandarma Suçlarda Birinci Oldu

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı Suç Oranlarını Düşürdü

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 2023 yılında kişilere karşı işlenen suç sayısı 422 iken, jandarma ekiplerinin aldığı tedbirler ve gösterdiği özverili çalışmalar sonucunda 2024 yılında bu sayı yüzde 38 oranında azalarak Türkiye genelinde suçun önlenmesinde başarılı bir performans sergiledi ve birinci sıraya yerleşti.

Öte yandan, İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2023 yılında kişilere karşı işlenen suçların yüzde 99,8’i aydınlatılırken, 2024 yılında ise kişilere karşı işlenen 261 suçun tamamı aydınlatıldı. – ERZİNCAN

Related Posts

Cihantimur ailesinin şikayetin geri çekilmesi için ne kadar para ödediği belli oldu

İstanbul’daki ölümlü trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci, ABD’de tutuklu bulunan Eylem Tok ve Timur Cihantimur hakkındaki şikayetini geri çekti. Dilekçede “Maddi ve manevi tüm zararlarımız karşılanmıştır” ifadeleri kullanılırken, ödenen kan parasının miktarını Aci’nin babası Özer Aci açıkladı.

Yeniden Refah Parti ilçe yöneticisine sille tokat gözaltı: Valilik görüntüler üzerine açıklama yaptı

Samsun Vezirköprü’de Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç’un polisler tarafından gözaltına alınması sırasında ortaya çıkan görüntüler üzerine soruşturma başlatıldı.

İsrail ordusundan Gazze’ye 24 saatte 100’den fazla hava saldırısı

İsrail ordusundan Gazze’ye 24 saatte 100’den fazla hava saldırısı

MİT Başkanı Kalın Suriye Devlet Başkanı Şara ile görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Suriye Geçici Hükümeti Başkanı Ahmet Şara ile bir araya geldi

Bodrumlu turizmci isyanda “Sezona sessiz başladık, imdadımıza yetişecek bir hızır bekliyoruz”

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Sabahattin Duman “Sezon başladı ama beklentiler düşük. Artık turizmi klişelerle değil, gerçeklerle konuşma zamanı. Sessiz kalmamız, “vur enseye, önündekini al” anlayışını tetiklememeli. Sesimizin duyulması için duyarlı, adil ve çözüm odaklı bir yaklaşım şart” diye konuştu.

3 yıl sonra anlaşma yapıldı: Dünya yeni bir salgına hazırlanıyor

Dünya Sağlık Örgütü öncülüğünde kabul edilen tarihi pandemi anlaşmasıyla ülkeler, olası salgınlara karşı ortak hareket etme kararı aldı. Anlaşma, aşı ve tedavi ürünlerine adil erişim sağlayacak yeni bir küresel sistem kuracak.