Erbaa’da Orman İhalelerinde Yolsuzluk

Erbaa Orman İşletme Müdürü ve 6 Kişi Gözaltına Alındı

TOKAT’ın Erbaa ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü personelinin orman ihalelerinde yolsuzluk yaparak maddi menfaat temin ettiği iddialarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Erbaa Orman İşletme Müdürü İ.Y.’nin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Erbaa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen ve gizlilik kararı bulunan soruşturma kapsamında, bugün Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi. Yapılan çalışmalar sonucunda; Erbaa Orman İşletme Müdürü, 3 orman işletme şefi, 2 muhasebe memuru ve 1 işçi olmak üzere toplam 7 kamu görevlisi gözaltına alındı. Şüphelilerin, orman ihalelerinde usulsüzlük yaparak maddi çıkar sağladıkları öne sürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili adli işlemler devam ediyor.

Related Posts

Trump duyurdu: İsrail 60 günlük ateşkes önerisini kabul etti

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in 60 günlük geçici ateşkes önerisini kabul ettiğini ve Katar ile Mısır’ın Hamas’a nihai teklifi ileteceğini açıkladı. Trump, “Savaşı sona erdirmek için tüm taraflarla çalışacağız” dedi.

Progress MS-29 uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan ayrıldı

Roscosmos, Progress MS-29 kargo aracının Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (UUİ) ayrıldığını bildirdi.

Şehrin ve sektörün kaderini belirleyecek! Türkiye’nin en önemli santrallerinden biri kapanmayla karşı karşıya

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Soma Termik Santrali’nin, on yıldır işletmesini üstlenen Konya Şeker’in biriken borçları ve yerine getirilmeyen yükümlülükleri nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirtti.

Bisikletten düşen 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bisikletten düşen Yusuf Mahir Bulut (10), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yusuf’un, cenazesi otopsi işlemleri için Gebze Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

İliç maden faciasında sanıklar beraat talep etti

9 kişinin hayatını kaybettiği İliç maden faciasının 2. duruşması bugün görüldü. Tutuklu 9 sanık tahliyesini talep etti

Düğün konvoyuyla yolu kapattılar! Tepki gösterenlere böyle saldırdılar

Esenyurt’ta düğün konvoyunun yolu kapatması nedeniyle çıkan tartışmada, bir ticari aracın camları kırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.