Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Spielwarenmesse Fuarı Almanya’da Başlıyor

Dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olan Spielwarenmesse, 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında gerçekleştirilecek ve beş gün boyunca devam edecek.

Etkinlikte, oyuncak sektöründeki en son yenilikler, pazar bilgileri ve ilham verici trendler katılımcılara sunulacak.

16 YAŞINDAN KÜÇÜKLER ALINMIYOR

Fuar 165 bin metrekare alanda kurulacak. 68 ülkeden 2 bin 354 firmanın katılacağı fuara, 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 400’e yakın yeni oyuncağın sergileneceği fuarda Türkiye 64 firmayla temsil edilecek.

1 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek fuarda, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş yelpazeden ürünler meraklıların beğenisine sunulacak. Fuar öncesi yeni oyuncaklar ise basına tanıtılacak. Fuar alanında bilet satılmadığından fuara katılmak isteyenler, biletlerini yalnızca çevrimiçi olarak satın alabiliyor ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmiyor.

Related Posts

CHP lideri Özgür Özel canlı yayında konuşuyor: Dikkat çeken ’15 Temmuz’ açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15 Temmuz’un yıl dönümünde konuşuyor. Özel, “Seçilmiş parlamentonun, yöneticilerin, hükümetin, demokrasinin arkasındayız; darbenin karşısındayız dedim. Biz o gece buradan herkesi darbeye direnmeye çağırdık. Darbeyi kim yapıyor, niye yapıyor hiç önemi yok. Millete karşı yapıyor” ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü markanın ürünleri raflardan kaldırılıyor! Türk markasıyla doldurulacak

Coca-Cola, Avrupa’daki büyük market zincirleriyle yaşadığı ticari anlaşmazlık nedeniyle zor günler geçiriyor. Almanya ve İsviçre’de bazı ürünler raflardan kaldırılırken, raflarda boşalan yerleri Türk markaları dolduracağı aktarıldı.

THY 31 Temmuz’a kadar o uçuşları iptal etti

Türk Hava Yolları, İran ve Suriye’ye olan tüm uçuşlarını 31 Temmuz’a kadar iptal etti. Kararın gerekçesi açıklanmazken, yolculara ücretsiz değişim veya iade hakkı tanındı.

Suriye’de çatışma: Aşiretler arasında kurşun yağdı… ‘Ölü ve yaralı sayısı artabilir’

Suriye’nin Suveyda ilinde Dürzi ve Bedevi aşiretleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 37 kişinin öldüğü ve yaklaşık 100 kişinin yaralandığı bidirildi. Suriye ordusu, çatışmalara müdahale etmek için asker göndereceğini duyurdu.

ODTÜ mezuniyetine ’19 Mart’ ve ‘diploma’ pankartları damga vurdu

ODTÜ mezuniyet törenine, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iptal edilen diploması ve ’19 Mart’ sürecine ilişkin pankartlar damga vurdu.

Samsun’da yangın çıkan daire küle döndü

Samsun’da bir binanın en üst katındaki dairede çıkan yangın söndürüldü.