CHP mitingine karartma!

CHP Miting Alanında Aydınlatma Sorununu Protesto Etti

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, aydınlatma cihazlarının bulunduğu araçlarının miting alanına alınmadığını belirterek sert açıklamalarda bulundu. Başarır, “Ambleminde ampul olan bir parti on binleri karanlıkta bıraktı. Aydınlatmaların olduğu aracımızı buraya almıyor. Özgür Karabat ile aracın önüne geçtik, alanı aydınlattık. Olacak şey mi? Buradaki insanları karanlıkta bırakmanın kime faydası var? Bir gün otobüsü almazsınız, bir gün ışıkları almazsınız, bir gün su getirmezsiniz… Gördüğünüz gibi alan aydınlandı. Onlar ne kadar karartırsa karartsın biz meydanı da Türkiye’yi de aydınlatacağız” dedi.

“GÖREVİMİZ BU ÜLKENİN ÖNÜNÜ AÇMAK”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat da konuyla ilgili olarak, “Karanlıklar geçici. Meydanların güvenliğini sağlaması gerekenler, meydanın aydınlanmasını engelliyorlar. Dolayısıyla gittik, alana sokmadıkları aydınlatma aracını alana aldık. Bu sayede en azından alanın bir kısmının aydınlanmasını sağladık. Şunu söyleyeyim: Türkiye’de vatandaşın yolunu karartabilirler, kapatabilirler ama bizim görevimiz bu ülkenin önünü açmak” şeklinde konuştu.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan GYMNICH aile fotoğrafına katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği (AB) Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı (Gymnich) marjında aile fotoğrafına katıldı.

AKP’li belediyelerin ihaleleri Atatürk düşmanı Akit’e gitti

AKP’li Elazığ Belediyesi, Gaziantep’in AKP’li Şahinbey Belediyesi ve Bursa’nın AKP’li Yıldırımlar Belediyesi, yandaş Akit TV’ye doğrudan teminle ihale verdikleri ortaya çıktı.

Minguzzi davası ertelendi

İstanbul Kadıköy’deki bit pazarında 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin öldürülmesine ilişkin dava ertelendi.

AB’den Ukrayna’ya 1 milyar euro kredi

AB’den Ukrayna’ya 1 milyar euro kredi

Bülent Arınç’tan ‘Sırrı Süreyya Önder’e suikast’ sorusuna dikkat çeken yanıt: Görev alanlar dikkatli olsun

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in vefatı nedeniyle DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan’a Meclis’te taziye ziyaretinde bulundu. Önder’e suikast girişimi iddiasına ilişkin soruya Arınç, !Bu süreçte görev alan insanların çok dikkatli olmaları ve devletin onları yakın koruma altında tutmaları gerekir” dedi.

Google yetkililerinden Meclis’te kritik sunum

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu, bugün Google yetkililerini ağırlayarak şirketin algoritma değişiklikleri ve dijital telif konularındaki politikalarını değerlendirecek. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, toplantıda Google’ın son dönemdeki uygulamalarının medya ekosistemi üzerindeki etkilerinin ele alınacağını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir