Carrefour o ülkeden çekilme kararı aldı: Tüm mağazalarını kapattı

Umman’daki Carrefour Mağazaları Faaliyetlerini Sonlandırıyor

Umman’daki Carrefour mağazalarının resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, 7 Ocak itibarıyla ülkedeki faaliyetlerine son verileceği duyuruldu. Kapanma kararının detayları hakkında ise henüz bilgi paylaşılmadı.

Öte yandan, İsrail’e yönelik Boykot, Tecrit ve Yaptırım Hareketi (BDS) sosyal medya platformları üzerinden, Ürdün’deki Carrefour mağazalarının da 4 Kasım 2024’te kapatıldığını hatırlattı.

Fransa merkezli Carrefour şirketi, İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik saldırılarına destek vermesi nedeniyle protesto edilen ve boykot edilen şirketler arasında yer alıyor.

Related Posts

Hindistan’dan medyaya uyarı: Operasyonlarını canlı yayımlamayın

Hindistan’daki Enformasyon ve Yayıncılık Bakanlığı, ulusal güvenlik gerekçesiyle medya kuruluşlarına ve sosyal medya kullanıcılarına, savunma operasyonları hakkında canlı yayın yapmama ve hassas bilgileri paylaşmama çağrısında bulundu.

Karaman’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Karaman’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda biri kadın 2 kişi tutuklandı.

Ticaret Bakanlığından deprem çantası ve çadırı denetimi

İlkyardım çantası, deprem çadırı ve çantası gibi malzemelerde fahiş fiyat artışı yapıldığına dair şikayetler üzerine Ticaret Bakanlığı ekipleri bu ürünlerin satışını gerçekleştiren işletmeler nezdinde denetimler gerçekleşti.

AKP’den Anayasa Mahkemesi’nin iptal kararlarını düzenleyen yeni kanun teklifi

AKP, Anayasa Mahkemesi’nin iptal kararlarını düzenleyen yeni torba kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.

Yapay zeka radyo sunucusu: Aylarca fark edilmeden yayın yaptı!

Avustralya’da 6 aydır devam eden bir radyo programının sunucusunun yapay zeka tarafından oluşturulduğu ortaya çıktı. Hafta içi günde 4 saat süren programda izleyicilere hitap eden ses kafaları karıştırdı. Programın dinleyicilerinden birinin durumu fark etmesiyle gerçek ortaya çıktı.

Antik uygarlığa ışık tutacak: 5 bin yıllık soylu kadın mezarı bulundu!

Güney Amerika ülkesi Peru’da arkeologlar beş bin yıllık bir mezar keşfetti. Soylu bir kadına ait olan kalıntıların son derece iyi korunduğunu söyleyen arkeologlar, keşfin Amerika kıtasının en eski medeniyetine ışık tutacağını söylüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir