Bilecik GölparkFest’e şimdiden hazır

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, Kamp ve Karavan Derneği’nin 2. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Etkinlikte konuşan Vali Aygöl, GölparkFest’in sadece bir festival değil, aynı zamanda birlik ve beraberliği pekiştiren, tarihi, kültürü ve doğayı modern imkânlarla bir araya getiren özel bir organizasyon olduğunu belirterek tüm vatandaşları bu güzel atmosfere davet etti.

Festival kapsamında konserler, doğa etkinlikleri, kamp ve karavan buluşmaları gibi birçok etkinliğin yer alması bekleniyor.

Related Posts

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

CHP Bulut’tan Timur Soyakn’ın gözaltına alınmasına tepki: Muhalif hiçbir sese, gerçeklere tahammülleri kalmadı

Trump ve Musk’ı birbirine düşüren meşhur tasarı yasalaştı: Elon Musk yeni parti kurmakla tehdit etmişti

ABD Başkanı Donald Trump, kapsamlı vergi indirimleri ve harcama kesintileri içeren tasarıyı imzalayarak yasalaştırdı. Söz konusu bu tasarı ABD liderini siyasi ortağı Elon Musk’la birbirine düşürmüş, Musk yasalaşırsa yeni parti kurarım demişti. Trump …

Hamas’tan Gazze ateşkesine yeşil ışık

Hamas, Gazze’de yeni ateşkes teklifine ilişkin “olumlu yanıtını” arabuluculara ilettiğini duyurdu

Rekabet Kurumu’ndan Spotify’a inceleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan adına açılan şarkı listelerinin uyarılara rağmen kaldırılmadığı gerekçesiyle hukuki süreç başlatılacağı açıklanan Spotify’a Rekabet Kurumu tarafından inceleme başlatıldı.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’tan orman yangılarına ilişkin araştırma önergesi: ‘İktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi’

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, son bir haftadır İzmir’i kasıp kavuran orman yangınlarıyla ilgili araştırma önergesi verdi. “Bu afet değil; iktidarın özelleştirme hırsı İzmir’i cehenneme çevirdi” diyen CHP’li vekil, Meclis’in olağanüstü bir şekilde toplanıp gerekli önlemlerin alınması çağrısında bulundu.

Ateşkesin yeni ayrıntıları ortaya çıkıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın önceki gün İsrail’in kabul ettiğini açıkladığı Gazze’deki 60 günlük ateşkese ilişkin ayrıntılar medyaya yansımaya devam ediyor.