Balinalar Hareketli! AVAX Coin ve Bu 6 Altcoin’den Sıcak Haberler Var!

Bir balinan, borsalara 1,96 milyon AVAX Coin aktardı. İki balina adresi Binance’den 11,44 milyon ARB çekti. Yüksek karın üzerinde oturan bir balina Binance’e toplam 5.069 ETH transfer etti. Ve daha fazlası…

ARB, ETH, AVAX Coin ve 4 altcoin’den haberler var!

Bir kuruluş CEX’e 1,96 milyon AVAX Coin yatırdı

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Avalanche (AVAX Coin) bugün sert satışla sarsıldı. Bu gelişmelerin ortasında balina faaliyetleri de yoğunlaştı. On-chain dedektifi ZachXBT, bir balinanın, Coinbase, Binance ve Gate’e 1,96 milyon AVAX Coin (yaklaşık 54,2 milyon ABD doları) aktardığını bildirdi. Ayrıca, bu balinanın Coinbase ve Binance’den 46 milyon ABD dolarından fazla BTC çektiğini paylaştı.

NFPrompt, web sitesinin hala bakım altında olduğunu duyurdu

NFPrompt yetkilileri web sitesinin hala bakım altında olduğunu ve tüm sorunlar çözüldüğünde tüm varlıkların ve cNFP’nin normale döneceğini söyledi. Bu bağlamda protokol, “Güvenlik nedeniyle, lütfen onaylanmamış bağlantılara tıklamayın ve kimlik avı saldırılarına karşı her zaman dikkatli olun.” uyarısını yaptı.

İki balina Binance’ten toplam 11,44 milyon ARB Coin çekti

On-chain gözlemci The Data Nerd izlemesine göre, kısa süre önce 2 balina adresi Binance’den 11,44 milyon ARB çekti. Bu miktar mevcut fiyatlardan yaklaşık 9,17 milyon dolara tekabül ediyor.

Bir balina Binance’e 3.060 ETH transfer etti

On-chain gözlemci ‘ai_9684xtpa’nı bildirdiğine göre, kısa süre önce “2023 Eylül’den itibaren 52.732 ETH’lik bir pozisyon oluşturan bir balina” Binance’e 3.060 ETH, yani yaklaşık 10,68 milyon ABD doları transfer etti. Geçtiğimiz üç gün içinde balina Binance’e toplam 5.069 ETH (toplam değeri yaklaşık 17,91 milyon ABD doları) transfer etti. ETH’nin bu kısmı için bir pozisyon oluşturmanın maliyeti ETH başına 2.030 doları. Tümünün satılması halinde elde edilecek kâr 7,62 milyon doları olacak.

LINK balina faaliyetleri %1,453 artış gösterdi

Chainlink (LINK), son zamanlarda büyük işlem hacminde %1.453’lük şaşırtıcı bir artış gördü. Bu da önemli balina aktivitesine işaret ediyor. Faaliyetteki bu artış, bu hareketleri neyin yönlendiriyor olabileceği ve ufukta büyük bir fiyat hareketinin olup olmadığı sorularını gündeme getiriyor. IntoTheBlock verilerine göre, Chainlink büyük işlem hacminde %1.453,68’lik bir artış kaydederek son 24 saatte toplam 885,23 milyon dolar veya 62,3 milyon LINK’e ulaştı. Bu arada kripto analisti Ali, son 24 saat içinde yaklaşık 256,20 milyon dolar değerinde 18,77 milyon LINK tokeninin kripto para borsalarına gönderildiğini kaydetti.

Cardano büyük güncellemesini karşıladı

Katman-1 Blockchain sahnesinde ayakta kalmanın en önemli yollarından biri olan Cardano (ADA) yeni bir yükseltmeyi memnuniyetle karşıladı. GitHub deposuna göre, yeni güncelleme “docker-cardano-cli v8.24.0.0-1” olarak adlandırıldı ve Blinken Labs tarafından tanıtıldı. Cardano, GitHub Commits tarafından en gelişmiş Blockchain ağı olarak konumuyla her zaman takdir kazandı. Bu son yükseltme, bu tanınırlığa önemli ölçüde katkıda bulunuyor. Geliştirici Blinken Labs, Cardano Stake Pool operasyonlarını geliştirme çabalarıyla geliştirmeye yardımcı oluyor.

Shiba Inu ekibi önemli SHIB uyarısı yaptı

Shiba Inu geliştirici ekibinin resmi pazarlama uzmanı Lucie, giderek uzun süredir kripto dünyasında olanlara ve yeni başlayanlara önemli bir uyarıda bulundu. Küçük bir giriş yaptıktan sonra Lucie, kripto alanındaki herkesi, kripto endüstrisinin dolu olduğu olası dolandırıcılara ve dolandırıcılara karşı dikkatli ve uyanık olmaları konusunda uyardı. Bu siber suçlular hem deneyimli traderları ve yatırımcıları hem de kripto para alanındaki acemileri hedef alıyor. Lucie’nin uyarısında “Kripto alanında dikkatli olun ve saf olmayın! Her zaman dikkatli olun ve gereken özeni gösterin” ifadeleri yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx