Babalarına türkülü veda

Kahta ilçesindeki Kahtalı Mıçe Kültür Merkezi’ndeki törene katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, “Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil eden büyük değerimizi kaybetmenin hüznü içerisindeyiz” dedi. Çağrı Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine Kahtalı’nın yakınlarının yanı sıra Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Adıyaman Valisi Osman Varol, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Resul Kurt, İshak Şan ve Mustafa Alkayış katıldı. Berivan Taner ve Venda Altuntaş’ın babalarına türküyle vedası ise herkesi duygulandırdı. Usta sanatçı, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kahta Karşıyaka Belediye Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Erdoğan’dan başsağlığı

Başsağlığı mesajı yayımlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Halk müziğimizin usta isimlerinden, türküleriyle Anadolu’muzun ezgilerini en güzel şekilde yansıtan değerli sanatçımız Kahtalı Mıçe Mustafa Aslan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Kıymetli sanatçımızın ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Venda Altuntaş, “Babam toplumsal hafızanın yaşayan ender isimlerindendi. Kızı olarak onur duyuyorum” dedi.

Related Posts

Evliliğe Luna dopingi

2.5 ay önce kızı Luna’yı kucağına alan Burcu Biricik, “Çocuğu olunca değişiyormuş insan… Emre (Yetkin) ile eskisi kadar kavga etmiyoruz mesela. Sakinleştik” dedi

Melisa Döngel ayrılığı resmen doğruladı! 14 Şubat itirafı geldi

Oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz yıl futbolcu Kerem Atakan Kesgin ile görüntülenmişti. Aşk hayatıyla gündemde olan Melisa Döngel’den itiraf gibi açıklama geldi.

Nermin Bezmen’den kaybettiği eşi Tolga Savacı’ya: Hasretin her gün artıyor kocacığım!

Nermin Bezmen, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, geçtiğimiz sene hayatını kaybeden eşi Tolga Savacı’yı andı. Bezmen, sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal mesaj ile yürekleri burktu.

Ayşe Barım soruşturmasında Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı

ID Menajerlik Şirketi sahibi Ayşe Barım hakkında başlatılan soruşturma kapsamında, “Tanık” olarak ifade veren ancak verdikleri ifade sonrası, “Yalan tanıklık” suçundan şüpheli olan oyuncular Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu’nun ifadeleri ortaya çıktı. Savcı karşısına tanık olarak çıkan ancak sonrasında şüpheli olan iki oyuncu bu kez verdikleri ifadede Gezi Parkı’na gitmek için herhangi bir bildiri almadıklarını söyledi. 

Uzak Şehir’in Kaya’sı Atakan Özkaya aşk sorusuna yanıt verdi! ‘Güne arabesk dinleyerek başlarım’

Kanal D’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve reyting rekorları kıran dizisi Uzak Şehir’in Kaya’sı Atakan Özkaya samimi açıklamalarda bulundu. Hayatında biri olup olmadığı sorusuna yanıt veren 27 yaşındaki oyuncu, canlandırdığı Kaya karakterini de anlattı.

Okuma provasında buluştular

Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir’in başrolünü paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi ‘Eşref Rüya’ için hazırlıklar tamamlandı.