Ağıralioğlu’ndan ‘Terörsüz Türkiye süreci’ için referandum çağrısı: ‘Devletin başında devlet geldi, başımıza gelmeyen kalmadı’

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’ndan Çağrı: “Milletin İradesine Saygı Gösterin!”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla başlayan süreç hakkında endişelerini dile getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM’deki çağrısıyla başlayan yeni sürecin şeffaflık ilkesiyle kamuoyuna anlatılması ve sürecin referanduma taşıması gerektiğini belirten Ağıralioğlu, “Bu işi yapmaya kararlıysanız milletinize de anlatacaksınız. Millet iradesinin üstünde irade tanımıyoruz. Siz de tanımıyorsanız biz de tanımıyoruz. Biz sadece milletten başka onay merci kabul etmiyoruz. Dolayısıyla sizi referanduma davet ediyoruz. Referandum yetmez, bir de yönetim vekaleti aldığınızı zannediyorsunuz” dedi. Ağıralioğlu, hükümetin vaat ettikleri siyasi duruşun değiştiğini de vurgulayarak, “Bu paradigma değişikliğini milletinizin onayına sunmak zorundasınız” şeklinde konuştu.

Ağıralioğlu, siyasetin terörsüz bir Türkiye için gereken önlemleri alması gerektiğini belirterek, “Bu uğurda mücadele etmiş evlatlarınızı ezemezsiniz, üzemezsiniz” dedi. Ağıralioğlu’nun açıklamalarıyla ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Related Posts

Pakistan ordusu, Hindistan’ın saldırısında 40 sivilin öldüğünü açıkladı

Pakistan ordusu, Hindistan’ın saldırısında 40 sivilin öldüğünü açıkladı

MSB’nin helikopteri acil iniş yaptı

SON DAKİKA… MSB Deniz Kıvvetlerine ait helikopter denize acil iniş yaptı…

Vale teslim aldığı klasik araçla başka araca çarptı

Beşiktaş Kuruçeşme’de bir restoranda çalışan vale, teslim aldığı klasik araçla geri manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki başka bir araca çarptı. Klasik araçta maddi hasar meydana gelirken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Milas kovboyları sokakları birbirine kattı yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde motosiklet üzerinde çevreye ateş ederek ilçeye korku salan “Milas kovboylarını” polis onlarca saat kamera görüntüsünü izleyerek yakaladı.

Avrupa liderleri Rusya-Ukrayna arasında 30 günlük ateşkese hazır

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Kiev’de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Polonya Başbakanı Donald Tusk ve İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile başkent Kiev’de bir araya geldi. LİDERLER EN AZ 30 GÜNLÜK …

Bursa’da deprem!

Bursa’da Mudanya merkezli deprem meydana geldi. Deprem, 3.0 büyüklüğünde gerçekleşti. Depremin 5.2 km derinloiğinde meydana geldiği öğrenildi.