Ağıralioğlu’ndan ‘Terörsüz Türkiye süreci’ için referandum çağrısı: ‘Devletin başında devlet geldi, başımıza gelmeyen kalmadı’

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’ndan Çağrı: “Milletin İradesine Saygı Gösterin!”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla başlayan süreç hakkında endişelerini dile getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM’deki çağrısıyla başlayan yeni sürecin şeffaflık ilkesiyle kamuoyuna anlatılması ve sürecin referanduma taşıması gerektiğini belirten Ağıralioğlu, “Bu işi yapmaya kararlıysanız milletinize de anlatacaksınız. Millet iradesinin üstünde irade tanımıyoruz. Siz de tanımıyorsanız biz de tanımıyoruz. Biz sadece milletten başka onay merci kabul etmiyoruz. Dolayısıyla sizi referanduma davet ediyoruz. Referandum yetmez, bir de yönetim vekaleti aldığınızı zannediyorsunuz” dedi. Ağıralioğlu, hükümetin vaat ettikleri siyasi duruşun değiştiğini de vurgulayarak, “Bu paradigma değişikliğini milletinizin onayına sunmak zorundasınız” şeklinde konuştu.

Ağıralioğlu, siyasetin terörsüz bir Türkiye için gereken önlemleri alması gerektiğini belirterek, “Bu uğurda mücadele etmiş evlatlarınızı ezemezsiniz, üzemezsiniz” dedi. Ağıralioğlu’nun açıklamalarıyla ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Related Posts

Düğün salonunun önünde adeta savaş çıkardılar

Bursa’da bir düğün salonunda iki aile arasında çıkan tekme ve yumruklu kavga, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Pakistan’da dengeler değişti: İktidar koalisyonu mecliste üçte ikilik çoğunluğu elde etti

Pakistan’da iktidardaki koalisyon hükümeti, Seçim Komisyonu’nun (ECP) ayrılmış koltukların Pakistan Tahreek-e-Insaf dışındaki partilere tahsis edilmesine ilişkin son bildiriminin ardından parlamentoda nihayet üçte iki çoğunluğu elde etti. Bu gelişme …

Pentagon: ABD saldırıları sonucu İran’ın nükleer programı 1 ila 2 yıl geriletildi

Pentagon: ABD saldırıları sonucu İran’ın nükleer programı 1 ila 2 yıl geriletildi

DEM Parti, Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Ormanlı’nın ihracını istedi: Ben merkezci bir yönetim anlayışı benimsedi

DEM Parti, Silopi Belediyesi Eşbaşkanı Ormanlı’nın ihracını istedi: Ben merkezci bir yönetim anlayışı benimsedi

Trump’ın yeni Alcatraz’ı: Bizzat kendisi denetledi… Timsahlarla ve piton yılanlarıyla çevrili!

Dünyanın en ünlü ve en kötü şöhretli hapishanesi, ABD’nin Florida eyaletinde geri döndü. ABD Başkanı Donald Trump, “Timsahlı Alcatraz” olarak adlandırılan tesisi inceledi. 5 bin düzensiz göçmeni barındıracağı belirtilen tesisin, dikenli tellerin yanı sıra timsahlarla ve piton yılanlarıyla çevrili olduğu ifade edildi.

Diyarbakır’da 20 tekstil fabrikası kapandı

Türkiye’deki ekonomik krizin etkisiyle Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan 20 fabrika kapanırken, birçok fabrikanın da kapasitesi düşürüldü. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Türkiye’nin üretim üssü olmaktan hızla çıktığını belirterek, “Yöneticiler bu işe seyirci kalmamalı. Eğer biz üretim üssü olmaktan çıkarsak tamamen harcayan, dışarıdan ithal eden bir pozisyona geçeriz” dedi.